BOEKINGEN

BRUILOFTEN

Elk mens is uniek en het verhaal van twee mensen die elkaar trouw willen beloven, is zo mogelijk nóg unieker. Een bruiloft is daarom bij uitstek iets heel persoonlijks.

DJ-Yorick heeft ervaring met maatwerk, met het vertellen van uw verhaal door middel van een prachtig feest. Hij wil daarom eerst het bruidspaar leren kennen. Alleen als je weet wie de mensen zijn waar het feest om draait, kun je de avond de juiste invulling geven.

Veel bruidsparen willen graag een mooie eerste dans als opening van hun feest. Dat kan soms best spannend zijn. DJ-Yorick heeft jarenlange ervaring in het muziekaal begeleiden hiervan. Het kan zo simpel of juist zo spectaculair als u zelf wilt!

Ook grappige stukjes en acts horen af en toe bij een huwelijksfeest. Yorick past dat moeiteloos in het programma in en helpt indien gewenst met geluid en belichting om alles mooi uit te laten komen. Alles om ervoor te zorgen dat uw verhaal naar voren komt.

“Wij verzorgen dat feest dat alleen jullie twee hadden kunnen geven!”

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Op een zakelijk feest is het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft. Of het nu de directeur is of de toiletjuffrouw, vanavond komen jullie bij elkaar om het fijne samenwerken te vieren. DJ-Yorick draagt hier graag aan bij, maar dat kan alleen door eerst de sfeer van het bedrijf te leren kennen.

U neemt contact op voor een verkennend gesprek. Dit gesprek is voor DJ-Yorick belangrijk; we kunnen er achter komen wat u wilt en hoe u de avond voor u ziet. De communicatie verloopt altijd simpel en vloeiend. Naar aanleiding van uw ideeën komt DJ-Yorick met een voorstel; daarin staat hoe alles in de praktijk gebracht kan worden.

Wilt u een officieel gedeelte inbouwen, voor een presentatie, de bekendmaking van jaarcijfers of een speech voor een jubilaris? Wordt het zitten of staan, praten of ook dansen, en hoe moet de zaal eruit komen te zien?

“Ik kom uit de horeca, waar de lat altijd hoog ligt. Dat perfectionisme neem ik mee naar uw feest.”

De hoofddienst van DJ-Yorick is uiteraard de muziek: het draaien. Die zorg wordt u volledig uit handen genomen; DJ-Yorick neemt de apparatuur mee, bouwt op en zorgt op de avond voor een mooi opgebouwd programma dat volledig aan uw wensen voldoet.

Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook licht- en geluiddiensten, extra apparatuur, en eventueel zelfs feestzangers of een (cover)band boeken via DJ-Yorick. Het DJ-Yorick heeft partners en contacten in alle uithoeken van de evenementenbusiness en regelt graag wat nodig is om uw feest een succes te maken.

FEESTEN EN PARTIJEN

U wilt een feest organiseren, maar u weet niet precies hoe, of u wilt in elk geval geen stress hebben van het organiseren. Daarom richt DJ-Yorick zich er allereerst op om u de zorgen uit handen te nemen. Dit is hoe het werkt:

U neemt contact op voor een verkennend gesprek. Dit gesprek is voor ons belangrijk; we kunnen er achter komen wat u wilt en hoe u de avond voor u ziet. De communicatie verloopt altijd simpel en vloeiend. Naar aanleiding van uw ideeën komt Yorick met een voorstel; daarin staat hoe alles in de praktijk gebracht kan worden.

Organiseert u een surprise party waarbij de jarige Job eerst thuis “ontvoerd” moet worden? Wilt u het feest graag buiten, binnen of op een bepaalde locatie houden? Wilt u eerst borrelen en bijpraten, of juist gelijk de dansvloer op? Bij DJ-Yorick kan het allemaal. 

“Alleen u weet hoe uw droomfeest eruit moet zien. Daarom wil ik eerst naar u luisteren.”

De hoofddienst van DJ-Yorick is uiteraard de muziek: het draaien. Die zorg wordt u volledig uit handen genomen; DJ-Yorick neemt de apparatuur mee, bouwt op en zorgt op de avond voor een mooi opgebouwd programma dat volledig aan uw wensen voldoet.

Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook licht- en geluiddiensten, extra apparatuur, en eventueel zelfs feestzangers of een (cover)band boeken via DJ-Yorick. Ook Dj-Yorick heeft partners en contacten in alle uithoeken van de evenementenbusiness en regelt graag wat nodig is om uw feest een succes te maken.

ON TOUR

De DJ-Yorick On Tour Show is de perfecte toevoeging voor jouw bijzondere moment. Of het nou je verjaardag, een jubileum, een aanzoek of een buurtfeest is, met de DJ-Yorick On Tour Show wordt het onvergetelijk!