HORECA, FEESTEN EN PARTIJEN

Horeca, Feesten en Partijen

U wilt een feest organiseren, maar u weet niet precies hoe, of u wilt in elk geval geen stress hebben van het organiseren. Daarom richt DJ-Yorick zich er allereerst op om u de zorgen uit handen te nemen. Dit is hoe het werkt:

U neemt contact op voor een verkennend gesprek. Dit gesprek is voor ons belangrijk; we kunnen er achter komen wat u wilt en hoe u de avond voor u ziet. De communicatie verloopt altijd simpel en vloeiend. Naar aanleiding van uw ideeën komt Yorick met een voorstel; daarin staat hoe alles in de praktijk gebracht kan worden.

Organiseert u een surprise party waarbij de jarige Job eerst thuis “ontvoerd” moet worden? Wilt u het feest graag buiten, binnen of op een bepaalde locatie houden? Wilt u eerst borrelen en bijpraten, of juist gelijk de dansvloer op? Bij DJ-Yorick kan het allemaal. 

“Alleen u weet hoe uw droomfeest eruit moet zien. Daarom wil ik eerst naar u luisteren.”

De hoofddienst van DJ-Yorick is uiteraard de muziek: het draaien. Die zorg wordt u volledig uit handen genomen; DJ-Yorick neemt de apparatuur mee, bouwt op en zorgt op de avond voor een mooi opgebouwd programma dat volledig aan uw wensen voldoet.

Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook licht- en geluiddiensten, extra apparatuur, en eventueel zelfs feestzangers of een (cover)band boeken via DJ-Yorick. Ook Dj-Yorick heeft partners en contacten in alle uithoeken van de evenementenbusiness en regelt graag wat nodig is om uw feest een succes te maken.