OVER DJ-YORICK

Al meer dan 15 jaar vertoont DJ-Yorick zijn kunsten als ervaren discjockey, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Met een uitgebreide muziekcollectie en een unieke draaistijl is DJ-Yorick de perfecte keuze voor ieder evenement of feest.
Yorick houdt van er van om mensen te entertainen. Die passie zorgde ervoor dat hij in groep 7 van de basisschool al draaide op klassenfeestjes! In 2004 werd hij gevraagd om in Teenagedisco CityLife in Reeuwijk te draaien. In de daaropvolgende maanden groeide de Teenagedisco van CityLife uit tot één van de succesvolste tienerdisco’s van Nederland.

Toen Yorick op zijn achttiende zijn rijbewijs haalde, kon hij landelijk op feesten gaan draaien. Maar ook daar bleef het niet bij – hij wilde meer, en verder! In de zomer van 2009 kwam hij terecht in Salou (Spanje) en Albufeira (Portugal) waar hij meerdere jaren zijn talenten vertoonde. Ook draaide DJ-Yorick in verschillende skioorden in Oostenrijk (o.a. Kirchberg).

Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 100 boekingen per jaar heeft DJ-Yorick een solide reputatie opgebouwd. Inmiddels is hij al meer dan +1750 keer geboekt. Door zijn ervaring weet DJ-Yorick altijd de lat hoog te leggen en elk feest onvergetelijk te maken.
 Bovendien werkt DJ-Yorick nauw samen met betrouwbare licht- en geluidsbedrijf. 
Hierdoor worden alle shows van de hoogste kwaliteit geleverd.

“Mensen moeten de avond van hun leven hebben, er over praten en uitkijken naar nog z’n feest!”

Genres:
All Round  –  Top40 – Dance  –  Urban  –  Feest  –  House – 70’s/80’s/90’s/00’s Classics