OVER DJ-YORICK

OVER DJ-YORICK

DJ-Yorick is het eenmansbedrijf van Yorick, en ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren discjockey.

Yorick houdt van er van om mensen te entertainen. Die passie zorgde ervoor dat hij in groep 7 van de basisschool al draaide op klassenfeestjes! In 2004 werd hij gevraagd om in Teenagedisco CityLife in Reeuwijk te draaien. In de daaropvolgende maanden groeide de Teenagedisco van CityLife uit tot één van de succesvolste tienerdisco’s van Nederland. 

Toen Yorick op zijn achttiende zijn rijbewijs haalde, kon hij landelijk op feesten gaan draaien. Maar ook daar bleef het niet bij – hij wilde meer, en verder! Via een advertentie kwam hij in de zomer van 2009 terecht in Salou (Spanje) en Albufeira (Portugal), en later draaide hij in verschillende skioorden in Oostenrijk (o.a. Kirchberg). Al jarenlang is “DJ-Yorick” een begrip in zowel zomerse als winterse vakantieplekken.

In 2015 kreeg Yorick de kans om te gaan werken voor een groot bedrijf in de theater-, studio- en evenementenbranche. Sindsdien is hij minder gaan draaien in het buitenland en richt hij zich vooral op bruiloften, feesten & partijen, bedrijfsfeesten en Nederlandse horeca.

Zijn ervaring in de horeca maakt dat Yorick de lat hoog legt. Op commerciële feesten moet alles perfect zijn om winst te kunnen maken. Het perfectionisme dat hij daar geleerd heeft, neemt hij nu mee om uw feest naar een hoger plan te tillen.

Mensen moeten de avond van hun leven hebben, er over praten en uitkijken naar nog z’n feest! Het perfectionisme dat ik in de horeca en op evenementen geleerd heb, neem ik nu graag mee om uw feest naar een hoger plan te tillen. Wellicht zien we elkaar snel op een feest en gelegenheid 😉

Genres: All Round – Après Ski – Feest – Classics – Top 40 – Etc..

Referenties:

-Diverse bruiloften
-Diverse zakelijke evenementen / bedrijfsfeesten
-Diverse privé feesten
-Helemaal Top Kerstshow,
Zwammerdam
-Helemaal Top On Tour, Heel Nederland
-Carnaval Reedeurp. Reewijk
-Danzig, Den Haag (2014 – 2020)
-Peddels, Breda (2012 – 2017)
-Partypub, Zwartsluis (2010 – 2017)
-Aprés Ski Hut, Rotterdam (2010 – 2015)
-De Waterskihut, Hoek Van Holland (2010 – 2015)
-De Aprés Ski Hut met Flugel on tour show (2009 – (2015)
-De Ski Hut, Salou (Spanje) (2010 – 2017)
-Bloopers & Celebrations, Albufeira (Portugal) (2011 – 2015)
-Spetters, Zoetermeer (2009 – 2012)
-City Life Dance & Fun, Reeuwijk (2004 – 2012)
En nog veel meer!