ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Zakelijke Evenementen

Op een zakelijk feest is het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft. Of het nu de directeur is of de toiletjuffrouw, vanavond komen jullie bij elkaar om het fijne samenwerken te vieren. DJ-Yorick draagt hier graag aan bij, maar dat kan alleen door eerst de sfeer van het bedrijf te leren kennen.

U neemt contact op voor een verkennend gesprek. Dit gesprek is voor DJ-Yorick belangrijk; we kunnen er achter komen wat u wilt en hoe u de avond voor u ziet. De communicatie verloopt altijd simpel en vloeiend. Naar aanleiding van uw ideeën komt DJ-Yorick met een voorstel; daarin staat hoe alles in de praktijk gebracht kan worden.

Wilt u een officieel gedeelte inbouwen, voor een presentatie, de bekendmaking van jaarcijfers of een speech voor een jubilaris? Wordt het zitten of staan, praten of ook dansen, en hoe moet de zaal eruit komen te zien? 

 “Ik kom uit de horeca, waar de lat altijd hoog ligt. Dat perfectionisme neem ik mee naar uw feest.”

De hoofddienst van DJ-Yorick is uiteraard de muziek: het draaien. Die zorg wordt u volledig uit handen genomen; DJ-Yorick neemt de apparatuur mee, bouwt op en zorgt op de avond voor een mooi opgebouwd programma dat volledig aan uw wensen voldoet.

Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook licht- en geluiddiensten, extra apparatuur, en eventueel zelfs feestzangers of een (cover)band boeken via DJ-Yorick. Het DJ-Yorick heeft partners en contacten in alle uithoeken van de evenementenbusiness en regelt graag wat nodig is om uw feest een succes te maken.